Szupercsapat mozifilm 2010-ben

| 2009.09.11. 09:41
Megosztás...

Címkék: film liam neeson füstölgő ászok szupercsapat a team bradley cooper quinton jackson

Újabb sorozatot porolnak le a nyolcvanas évekből a Charlie Angyalai, és a Starsky és Hutch után.. Gyermekkorom kedvenc (!) sorozatának karaktereit újra láthatom a vásznon.. Örülök nagyon, de azért attól is tartok, hogy csalódni fogok.

A filmet Joe Carnahan rendezi, tőle csak a Füstőlgő Ászokat láttam, és eléggé Tarantinós íze volt a dolognak. A Szupercsapat mozi szerintem csak úgy lenne az igazi, ha egy igazán tökös akció-vígjáték lenne rohadt nagy dumákkal. A producer Ridley Scott, és Tony Scott. Bíztató.

Mielőtt ismertetném a jelenleg publikus szereplőket, közölnék egy korábbi listát, amelyet szerintem kicsit bátran állítottak össze az alkotók. Rosszfiú: Ving Rhames, Murdock: Jim Carrey, Szépfiú: Christian Bale, Hannibal Smith: Mel Gibson.. Ez a cast nagyon erős, és tényleg kurva jó lett volna.

Természetesen ezek vágyak maradtak, és ez lett belőle.

Szépfiút Bradley Cooper fogja játszani, őt a nagyközönség talán a Másnaposok című filmből ismerheti.

Hannibal Smith szerepét Liam Neeson-ra bízták, őt azt hiszem nem kell bemutatni, nagyon tapasztalt, jó színész, sok jó filmmel a háta mögött (pl. Batman Begins, Schindler listája)

Quinton 'Rampage' Jackson alakítja majd Rosszfiút, akit inkább a ketrecharc szerelmesei ismerhetnek. Többszörös bajnok a srác, és elég masszívan néz ki.

BRADLEY COOPER LIAM NEESON QUINTON JACKSON

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr31374608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

|Misel| · http://facebook.com/Asisness 2009.09.11. 10:15:39

Bradley Cooper és Liam Neeson ezeken a képeken mintha ugyanaz az ember lenne néhány hónap/év különbséggel :D
süti beállítások módosítása