Merengés: Hova tartozzak?

| 2009.10.01. 18:59
Megosztás...

Címkék: merengés

Szerintem a mai társadalom egyik legnagyobb rákfenéje az általánosításból fakadó agyatlan gyűlölet. Egyes emberek ezt tudatosan kihasználják, igyekeznek irányítani, és saját hasznukra fordítani. A jobbosok minden gondot a kisebbség számlájára írnak, a kisebbség pedig csak adja alájuk a lovat.. A balosok fantáziavilágban élnek, a demokrácia fogalmát távolról sem ismerik. Kötelező-e hogy ezek közül tartozzak valahova? Nem szeretnék. Hol van a középút? Miért nincs olyan szervezet, párt, vagy tudom is én, amely összegyúrná a két oldal pozitív tulajdonságait, és abból próbálna építkezni?

Lássuk a tényeket. A bűnözési statisztikák szerint sokkal nagyobb arányban követnek el bűncselekményt cigányok, mint magyarok. Tény. A bűnözési statisztikák szerint sokkal nagyobb arányban követnek el bűncselekményt (igaz, ez kimerül rongálásban, és testi erőszak alkalmazásában) a szélsőjobbosok, mint a többi magyar. Tény. Ami a fontos szó, ARÁNY. Vázoljuk tovább, tapasztalataim szerinti százalékadatokat fogok közölni, csak hogy éreztessem a dolgot (ergo nem kell készpénznek venni, amit írok).

Vegyük a cigányságot. Ebből vegyük el a bűnöző, vagy élősködő életmódot folytatóakat, azaz 90%-ot. Maradt 10%, aki ezek miatt szopja a faszt, nap, mint nap. De honnan ismernénk fel azt a 10%-ot? Persze hogy sehonnan. Attól, hogy csendes, nyugodt egy cigány, még nem lehetünk biztosak benne, hogy a következő pillanatban nem fogja átvágni a torkunkat.


Vegyük a szélsőjobbosokat. Ebből vegyük el az agresszív, kötekedő, ok nélkül feszültséget szító, ostoba állatokat, azaz 30%-ot. Maradt 70%, aki ezek miatt szopja a faszt, ritkán. De honnan ismernénk fel azt a 70%-ot? Persze, hogy sehonnan. Attól, hogy beülsz egy kocsmába, és a melletted lévő asztalnál nyugodtan iszogat egy két nagydarab kopasz árpádsávos sálban, még nem biztos, hogy a következő pillanatban nem rugdossák ki a szart is belőled, csak mert hosszú a hajad.

Kimegy az utcára egy jóhiszemű magyar átlagpolgár, és ha meglát az imént említett két csoportból egy két embert, egyből arra a 90 és 30 százalékra fog gondolni.. (Személy szerint én mondjuk szívesebben néznék szembe pár agresszív jobbossal, mint pár bűnöző cigánnyal, mert akkor legalább a haláltól nem kéne félnem. Max megvernek aztán mehetek haza.)

Nem akarok egy ilyen országban élni, de nem akarok elmenni innen. Ördögi kör. A józan gondolkodású emberek miért ülnek a babérjaikon, miért csak az idióták kapnak szót? Nem akarok újra kommunizmust, nem akarok újra nemzetiszocializmust. DE! Azt sem akarom, hogy hátrányom legyen a saját országomban, mert magyar vagyok. A többség van most kisebbségben, úgy érzem. Ha valaki nem csinál valami kirívó dolgot, ami miatt pozitívan lehetne diszkriminálni (pl buzi, zsidó, cigány), akkor már máshogy van megítélve. Ez nem liberalizmus basszátok meg. Ez hülyeség, ez kettős mérce. Ha magyar vagyok, és betöröm egy zsidó ablakát egy kővel, mert mondjuk elütötte a kutyámat, akkor antiszemita, náci rohadék vagyok. Ha egy zsidó betöri az ablakomat, mert elütöttem a kutyáját, akkor annyi az eredmény, hogy szegény zsidónak biztos oka volt rá. Ügy lezárva. Ha arról papolnak a szent liberálisok, hogy ne ítéljünk meg valakit a bőrszíne, nemzetisége alapján, akkor ők sem tegyék! Pozitívan sem! Hiszen ha engem rasszizmussal vádolnak, ahelyett, hogy az ügy valódi okát néznék, akkor egyértelműen bőrszín alapján hoznak véleményt. Barna kisebbség, neki nehéz sorsa volt, szegénykém.. Bőrszín alapján szelektáltok bazmeg. Ebből kifolyólag szerintem az összes liberális rasszista a javából. Az egyforma megítélés nem ilyen. Amikor elkezdenek "büdösnácizni" ok nélkül, már fel is léptek egy csoportosulás ellen. Ez nem egyforma megítélés.

Szerintem vannak rossz emberek, akik kártékonyak, élősködnek a nemzeten, és vannak akik nem. Bőrszín, vallás, szexuális beállítottság, etnikai hovatartozás tök mindegy. Csak két csoport van. Hasznosak, és férgek. A férgeket el kell taposni.

Csak azok a fránya arányok.. Az arányok kedves roma emberek. Ezek miatt vagytok gyűlölve, ezek miatt rühell benneteket majdnem minden magyar. Az arányok miatt... Mondjuk a gyerekeket sajnálom, akiknek ilyen körülmények között kell felnőniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr801421299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása