Gyöngyszemek a gyakorikerdesek.hu-ról (18+)

| 2009.09.09. 07:00
Megosztás...

Címkék: idiotizmus találtam behugyozás gyakorikerdesek.hu lovaspornó heti szenny pinanyál gaytube az emberiség mocskai állatok ezek nem emberek

Körülnéztem a fent említett oldalon, mert már sok helyen olvastam, hogy nem minden esetben történik hasznos információcsere az oldalon. Pedig ugye ez lenne a célja az oldalnak. Összeválogattam néhány kérdést választ, mindannyiunk örömére.

Ízelítőnek íme egy amatőr lány, és egy tanács, amely az értékelés szerint 100%-ban hasznosnak tűnik.

A következő kérdés szerintem bőven kimeríti az egészséges szexuális érdeklődés fogalmát. Ráadásul még torrentezni is akar. Én azt mondom, ha már az ember lovaspornóra vágyik, fizessen. (Amúgy külön örülök neki hogy most már a lovaspornó, mint keresőszó miatt újabb réteg kerül a látogatóink körébe)

Na ez a legdurvább. Nem tudok mit írni ehhez. A kurva anyját. Az állatjának.

Miért nem jó bazmeg a pinanyál, vagy sima síkosító? Legközelebb kacsaszarral akarsz síkosítani?

Ez a második komment miatt hatalmas..

A feltett kérdésre egyszerű, tömör, informatív választ kapott az illető. Hát ezért szeretik annyian ezt az oldalt!

Ezzel pedig egyelőre lezárnám a posztot.. (még visszatérek ezzel a témával, mert közel sem néztem végig a gyakorikerdesek-et).

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr531370222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása