Merengés: Miért jó ez nekik? (netcelebek)

| 2009.09.09. 12:54
Megosztás...

Címkék: iwiw merengés napiszar kurvaanyázás agyiszint netceleb apadfasza májvip

Adott ugye ez a fogalom, hogy netceleb. Mit is csinál egy ilyen embernek csúfolt egyed? Kirak magáról képeket, videokat mávjipre, iwiwre, (!!)netceleb.hu(!!)-ra, vagy a direkt marketing eszközével élve eleve elküldi azokat a napiszarnak, apádfaszának, netsz@rnak, stb, stb. Az olvasók kommentben szarrá fikázzák őket, photoshopolnak a szájukhoz faszt, meg ki tudja mit, közben ugye mindenki rajtuk röhög. 

És akkor Ő most netceleb. Hurrá. Taps. Miért jó ez neki? Több lesz tőle? (kétlem) Megismerik az utcán? (igen) Jönnek a Pózolj rokszicsajszikával kategóriájú képek. Ismét hurrá. Továbbra sem történt semmi a rák ellenszerének kifejlesztésében, de őket legalább ismeri a magyar szennyblogolvasó. 

Azt mondod, feltűnési viszketegség, rendben. Nekem is van, nem is kicsi. Mégsem vagyok netceleb és nem is akarok. Inkább produktívabb dolgokat csinálok, például dolgozom, írom ezt a blogot, vagy éppen zenélek, meg majd talán újra színpadon állok egyszer. Ki van elégítve az aberrációm. Persze ezek sem olyan dolgok, amivel megváltom a világot, de akkor is legalább a társadalom hasznos tagjának érzem magam - valamilyen szinten. De ezek mit tesznek hozzá? Valószínűleg unatkozó köcsög újgazdag kis fasszopó mind, akit apuci-anyuci úgy szar le, ahogy van. El lehet gondolkozni azon, hogy mire fogják vinni a nagybetűs életben...amit kár megtenni, mert úgyis betolják őket valami bőrfotelbe egy irodaház tetején és kész. Tálcán minden. Bekaphatjátok...

Az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen kellenek ők, mert ugye valamiből meg kell élnie a fent említett oldalaknak, valamint nekem/nekünk is van kin röhögni. A kérdés tehát maradt az, ami a címben is van... Vajon miért jó az nekik, hogy x ezer ember röhög rajtuk nap, mint nap? Jobb helyeken ezért pénzt kérnek... Várom az ötleteket kommentben.

Utóiratként válogatok ide néhány képet: Nem, nem rakok, nem fogom őket népszerűsíteni. akit érdekel, az majd rákeres. (fenn linkeltem egy oldalt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr591370845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása