WarCraft mozi 2011-ben

| 2009.09.11. 13:59
Megosztás...

Címkék: film superman diablo 300 warcraft blizzard starcraft watchmen dark knight the grudge 12 majom hangover sim raimi thomas tull chris metzen aaron sims

Filmes poszt most tőlem is, ez egy ilyen nap :D

2011ben láthatunk majd a mozikban egy újabb játékadaptációt, ezúttal a WarCraft lett az "áldozat". Ha jól emlékszem, a Resident Evil-el kezdődött az egész "csináljunk videojátékból filmet"-móka, majd jött sorra a többi (Silent Hill, Doom, AvP, stb), váltakozó fogadtatással, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel.

Ahogy elnéztem imdb-n a filmen dolgozók névsorát, arra jutottam, hogy talán a WarCraft-ból lesz valami. Valami ütős. A rendező Sim Raimi (Spiderman sorozat író-rendező, The Grudge (a remake) -producer (ez mondjuk minuszos, de azért megemlítem)), producerek között többek között Chris Roven (The Dark Knight, 12 Majom) és Thomas Tull (szintén Dark Knight, valamint 300 (!), Watchmen, Hangover).

 

A tényleges készítők között pedig egyelőre két nevet találunk: íróként Chris Metzen, aki a WarCraft II - Tides Of Darkness és a Beyond The Dark Portal, a Diablo és a StarCraft történetét írta, valamint character designer poszon Aaron Sims, aki például a T3:Rise Of Machines, I Am Legend, Mummy 3, Incredible Hulk, The Day the Earth Stood Still, stb filmeken dolgozott szintén char.designer vagy concept art designer-ként.

Tehát van egy Spidermanes rendezőnk, két, elég erős filmekkel rendelkező producerünk, egy ősBlizzardos történetírónk, valamit egy character designer, aki szintén tett már le egy s mást az asztalra.

Ezek alapján bízom a filmben, Avatar után lesz mit nagyon várni :P

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr271375108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása