TECH: HTC Touch HD2

| 2009.09.28. 20:15
Megosztás...

Címkék: tech mobil telefon pda mobiltelefon htc leo okostelefon pda telefon high tech computing htc touch hd2 touch hd2 hd2 pro 3 touch pro 3 qualcomm 8250b 8250b

Kissé reformáljuk a blogot, új rovatokat indítunk új szerkesztőkkel, törlünk is rovatot, mert felesleges. Én kaptam meg az egyik új részt, a Tech-et, ami mindenféle kockaságokkal lesz tele. In medias res, bele is kezdek.

Az elmúlt pár hónapban a PDA-telefonokat és Okostelefonokat gyártó HTC kínálatában rengeteg új típus jelent meg, köztük a két zászlóshajó, a Touch Pro 2 (balra) és a Touch Diamond 2 (jobbra), aztán ott a Touch 2, ami középkategóriának számít HTC-éknél, valamint új Androidos cuccot is dobtak ki (Hero), de máris reppennek fel hírek az új üdvöskéről, ami nagyon úgy tűnik, hogy a Touch HD 2 nevet fogja viselni (esetleg Leo vagy Pro 3).  Elődjéhez, a Touch HD-hez hasonlóan elég erős hardverrel fog érkezni az új HD, de ez túlszárnyal minden eddigi - általam ismert - megoldást. Mielőtt lelőném a poént, nézzük meg magát a készüléket...

 


 

Nos, sorolnám:

  • Processzor: Qualcomm 8250B @ 1024 MHz
  • RAM/ROM: 320 MB, 512 MB
  • Buszsebesség: 32 bit
  • Kijelző: 4.3", kapacitív érintőképernyő (többujjas vezérlés)
  • Kijelző felbontása: 800 x 480 pixel
  • Kamera: 5 MPixel LED-világítással

Ezek mellé persze WiFi, A-GPS és minden földi jó, amit bele lehet zsúfolni egy ilyen kis kütyübe. Kiemelném a gigahertzes procit - a Pro 2-ben 528-as Qualcomm van. Brutál. Windows Mobile 6.5-el fog érkezni és a hírek szerint 1200 MAh-s akksi lesz benne, ami csökkenő energiafelhasználást sugall (összehasonlításképp az én Kaiser-emben 1350 MAh-s az akku). 

Ezzel a PDA-val újból magasra teszi a HTC a mércét, mivel teljesítményében felülmúl minden eddigi próbálkozást, magasan ver mindenféle ájfónt, sőt még a Nokia N97-et is - amivel szerintem "anno" kicsit megszorongatták HTC-éket a Pro 2-vel szemben. Nokiáék most netbookban utaznak, majd írok arról is valamit.

További képek a HD2-ről:

@TechBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://koztav.blog.hu/api/trackback/id/tr201413881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása